Милена Фучеджиева мъсти със „Седем часа разлика“




Милена Фучеджиева мъсти със „Седем часа разлика“
Известната сценаристка използва сериала като инструмент за саморазправа с българската общност в Лос Анджелис



Българската общност в Лос Анджелис става все по-популярна покрай хитовата поредица „Седем часа разлика“. Сценаристката на сериала Милена Фучеджиева използва истински хора за прототипи на героите си, твърди електронното издание „Блиц“. Сред тях са Дарина Павлова, Дейзи Ланг, както и бащата на американската актриса Рита Уилсън, Алън Уилсън.Изборът им за прототипи на героите в сериала обаче съвсем не е случаен. Известната сценаристка била сериозно обидена на цялата българска общност в Лос Анджелис и използвала сериала за да им отмъсти.

Алън Асен Уилсън е един от първите, които попаднаха под ударите на известната сценаристка. Бащата на Рита Уилсън, чието истинско име е Хасан Ибрахимов е избран за прототип на бай Юнал. В последния епизод сценаристката жестоко се изгаври с паметта му, твърдейки, че жена му и дъщеря му се отрекли от него.

Не по-жестоко е отношението й и към световната шампионка по бокс Деси Кирова, която в САЩ е известна като Дейзи Ланг. Още с първата поява на героинята й на екран, Дейзи бе набедена за лесбийка от Фучеджиева. “Сега нека Дейзи да ходи да доказва, че не е такава”, възмущават се приятелите на Кирова.

Героинята на Алекс Раева — певицата Нина Роси, също има съвсем реален прототип — Дарина Павлова. Запознати разказват, че Милена открай време ненавижда вдовицата на покойния Илия Павлов и затова използва сериала като отмъщение срещу нея. Но дори и да се разпознават като герои от хитовата поредица, хората не могат нищо да направят. Фучеджиева упорито твърди, че това са събирателни образи, зад които няма конкретни личности и така се застрахова от възможни съдебни дела.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи