Веси Попова: Не съм лесбийка




Веси Попова: Не съм лесбийка
Веси Попова - чаровната брюнетка, която играе секретарката Деси от сериала "Столичани в повече" беше набедена от завистливи колежки за лесбийка. А истината е, че красавицата върти на пръста си няколко мъже.


Чаровната брюнетка Веселина Попова, която играе секретарката Деси от сериала "Столичани в повече", в крайна сметка няма да може да устои на напъните на героя на Любо Нейков - Рангел Чеканов, да я вкара в леглото си и той ще се раздели с жена си заради нея. Саксапилната млада дама обаче в сериала си пада по Иван Юруков.

Последната клюка около нея е, че е гадже на мускулестия модел Александър Беседин, който ходел непрекъснато с нея дори и на снимките за "Столичани в повече". Той даже се снимал в музикалните клипове на гаджето си. Защото Веселина Попова е по-известна като певица.

За първи път тя се показва в ефир по време на участието си в музикалния формат "Мюзик айдъл 3", където отпадна още в началото. Точно тогава се сприятелява с Дони, който е член на журито. После започва работа като вокалистка в "Шоуто на Иван и Андрей". Според запознати тя се опитва да флиртува и с двамата водещи и те дори излезли няколко пъти с нея зад гърба на тогавашните си жени.
Покрай почивката си на морето пък забила прочулия се в третия сезон на "Сървайвър" Иван Димитров, който вече се изявява като масажист на Златни пясъци.

Веси Попова - чаровната брюнетка


Въпреки че се радва на голям интерес от страна на мъжете, Веси Попова е считана за една от ВИП лесбийките у нас. Слуховете се потвърдиха и със скандални снимки, които тя пусна в социалната мрежа "Фейсбук". На тях певицата се целува с друго момиче на плажа. Но тя веднага побърза да опровергае твърденията. "Доста се посмях, като разбрах каква ме изкарват. Аз знам коя съм. Важните за мен хора също са наясно", заяви хубавицата.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи