Как да кажеш на приятелката си, че той й изневерява




Как да кажеш на приятелката си, че той й изневерява
Приятелката ти е силно влюбена. Макар че доскоро много си харесвала приятеля й, ти научаваш, че той й изневерява. Ситуацията е много неудобна и трябва да решиш ще й кажеш ли или не.


Ако решението ти е да й съобщиш, имай предвид няколко неща:

Трябва да си абсолютно сигурна

Ако ще й казваш такова нещо, трябва да си сигурна, че си права. Ако само имаш подозрения, по-добре не й казвай нищо, докато не разбереш за какво точно става дума, за да не развалиш връзката й.

Бъди пряма

Такива неща е най-добре просто да се кажат. Покани я на кафе или някъде, където ще се чувства приятно и без много заобикалки просто й кажи за какво става сума. Колкото повече се опитваш да омекотиш емоциите й, толкова по-трудно ще й бъде. Кажи й точно какво се случва и я остави да реагира.

Бъде до нея

След като научи, тя ще има нужда от някого до себе си, на чието рамо да поплаче. Изслушай гневните й коментари, ядосвай се заедно с нея, ако плаче, плачи с нея. Не й говори лоши неща за него, само я подкрепи и я утеши.

Не й съобщавай всички подробности

Тя вероятно ще иска да научи и най-големите подробности за изневярата, как ти си научила и с кого й изневерява. Дори и да те заклева да й разкажеш всичко, въздържай се и запази нещо и за себе си. Обилието от подробности ще е само допълнителна обида за нея. Достатъчно й, че е научила, че той й изневерява.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи