Мъжете са най-сексапилни над 40 години




Мъжете са най-сексапилни над 40 години
Мъжете смятат, че са най-привлекателни за противоположния пол на възраст между 20 и 29 години, но според дамите те са най-сексапилни, когато прехвърлят 40-те.


Това пише в. "Сън", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания по поръчка на веригата магазини "Дебънамс".

Анкетата показва, че жените намират за най-привлекателни мъже като 40-годишния Гари Барлоу от "Тейк дет" и 43-годишния изпълнител на ролята на Джеймс Бонд Даниъл Крейг.

Авторите на проучването са установили, че представителките на нежния пол се смятат за най-атрактивни след 30 години – на същата възраст, на която и мъжете ги намират за най-сексапилни.

Допитването показва още, че и двата пола харчат най-много пари за себе си, когато достигнат пика на притегателната си мощ.

Жените, прехвърлили 30-те, най-често си купуват бельо и парфюми, а представителите на силния пол над 40 години – елегантни костюми и козметични продукти.

"Мъжете са като виното - с възрастта те съзряват в нещо, с което дамите искат да вечерят", казва Вики Хюит от "Дебънамс".

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи