Мартина: Не съм гадже на Слави!




Танцьорката от балет „Магаданс" Мартина Огнянова
Танцьорката от балет „Магаданс" Мартина Огнянова, която бе нарочена за годеница на Слави Трифонов, се кълне, че всички слухове за връзката й с нейния шеф са абсолютна измислица.



Не е вярно, че той й е купил апартамент и вила, че я издържал. А свободното си държание пред учиндолския шоумен тя обяснява със своята финансова независимост. Докато другите балерини треперели за хляба си, Мартина не изпитвала никакви притеснения за издръжката си.

Тя дължала своята независимост на баба си Ани. Възрастната жена, която е бивша гимнастичка и преди години я насочила към спорта, станала тотомилионер преди 15 години. Именно тя й купила луксозния апартамент в „Манастирски ливади", а после и вила 200 квадрата.

Танцьорката разказва също, че от 5 години не общува с баща си, пишат от lifestle.bg. Майка й го изгонила от семейното огнище заради пиянство. Не са разведени, но сега той си има нова приятелка. Преди пътувал по корабите, но от години си е във Варна. „Мартина почти не виждаше татко си, той непрекъснато отсъстваше от вкъщи. Когато беше малка, тя все за него питаше и говореше", спомнят си близки на момичето.

"Кой знае, може би Мартина полудя по Дългия, защото е 23 години по-голям от нея и винаги й е липсвал баща", гадаят съседите на блондинката в морската столица.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи