Александра е в депресия




Александра е в депресия
Близките на пловдивчанката Александра са сериозно притеснени, тъй като останалата трета певица била в страшно униние.


Тежал й отрицателният вот на публиката. До този момент никой от сподвижниците й не я бил виждал в такова състояние.

Първоначално напористата певица бесняла и изпадала в агресивни състояния, но после отишла в друга крайност – обзела я апатия и отчаяние.

Твърдяла, че не й пука, но не било така, защото много искала да прави кариера у нас и смятала, че музикалният формат ще изиграе ролята на трамплин, пишат от kliuki.bg

За разлика от нея Богомил искрено се радвал на успеха на Рафи и дори твърдял, че така много му олекнало. Сега щял да работи върху усъвършенстването на таланта си.

Що се касае до отношенията между тримата, които през време на протичане на формата са изглеждали топли и определено приятелски, след приключването му се оказало, че само за две вечери са се превърнали в своята противоположност. Дори се твърдяло, че изпълнителите не се понасят. Победителят определено се бил позамаял и вече не стъпвал на земята. Предполага се, че обещанията на Васко Василев за осигуряване на световна слава за Рафи са си казали думата, а и това за запознанството със Стинг го е накарало а се равнява по световните звезди.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи