Соня Немска: Няма да се изгубя като изпълнител




Соня Немска се зарича да бъде по-активна за нови сингли през 2012 г.

Соня Немска се зарича да бъде по-активна за нови сингли през 2012 г.

Изпълнителката разкри също, че иска да остарее пеейки и не мисли да остава микрофона дори и на смъртно легло.


Немска е убедена, че може да преодолее всяка трудност в професията, защото:"Пеенето е това, което искам да правя, докато съм жива. Аз от малка съм на сцената. Още тогава се записах в една школа по изкуствата в моя роден град, после на уроци, после в училище с музикална паралелка, а след това в голямото музикално училище в Пловдив. След като навлезе попфолкът, ми се завъртя главата и забравих опери, пиано и всичко" - разказа певицата, цитирана от Lifestyle.bg

В професионален план изпълнителката споделя: "Трябва да направя един кючек, защото имам много модерни дискотечни песни: "Мокри сънища", "Първа на дансинга", "Ако ти се плаче", "Маслинката", много дискотечни, но нямам нещо за от кръста надолу. Имам само един кючек - "Луд купон за милион", но аз не го изпълнявам много по участията" - обясни Соня.

По-лирично настроените фенове ще трябва да почакат доста за нова балада в репертоара й, защото тя не възнамерява да записва бавни парчета през следващите месеци. "Нямам намерение да правя скоро балади, защото си имам достатъчно хубави като: "В сряда се приготви", "Талисман", "Любовта започва", "Довчера непознати", "Първа в това", "Някаква утеха", така че нямам нужда от повече балади" - подчерта изпълнителката пред Signal.bg.

Соня Немска не скри, че премеждията в личния й живот дават сериозно отражение в професията. Дългите паузи, които тя прави са именно заради това.

"Проблемите в личния ми живот малко ми попречиха в продължение на една-две години да правя песни, също така и икономическата криза, но аз няма да се изгубя като изпълнител" - каза тя.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи