Рени: Чалгата върви към дъното!




Рени: Чалгата върви към дъното!
Една от звездите на фолка, певицата Рени сподели, че чалгата отива към дъното и вместо да се лансират талантливи звезди, продуцентите лансират платежоспособни певици, без капка талант.


Повод за изказването на изпълнителката беше класацията за певица на годината. Самата Рени нито веднъж не е получавала подобни награди, но не се чувства обидена.

Тя дори разказва как докато имала договор с една от фирмите попитала шефа си, защо не я включат поне сред номинираните.

Отговорът бил: „Рени, нали си над тези неща“.

Липсата на признание към безспорно една от наистина талантливите певици, обаче не е убил желанието на Рени да пее. Изпълнителката продължава да се радва на успехи и у нас и в чужбина, както и на щастлив брак продължаващ вече 10 години, пише blife.bg.

„Жените не гледат какви качества притежават мъжете, а колко е голям портфейлът им. Това се наблюдава не само сред моите колежки, но и сред обикновените хора. Когато парите свършат свършва и любовта“, споделя с огорчение отношението на повечето си колежки към брака фолк звездата.

Според нея и в живота и във фолка се обръща повече внимание на парите, отколкото на отношенията между хората и таланта на певиците.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи