Стана ясно защо са се мразели Ивана и Слави и е факт, че се сдобриха





Шоуто на Слави

В първото предаване след лятната почивка на „Шоуто на Слави” гостуваше Ивана. След 4 годишна вражда между нея и Дългия, появата й позачуди зрителите. Разбира се,любопитството им бе провокирано.
Отговор на въпроса за загадъчния разрив в отношенията на общо взето земната и сговорчива фолк изпълнителка и буйния, но не и непредизвикано нападателен шоумен се опита да даде в-к „Шок”. Версията на списващите таблоида е, че враждата между двамата датирала даже отпреди четири години. На благотворителен концерт Слави накарал „Ку-Ку бенд” да променят тоналността, в която Ивана пее, за да я изложат като певица. Тогава свадата се разминала, защото сигурно и изпълнителката не е могла да повярва в преднамерената постъпка на Слави.


Преди три години обаче й се наложило да понесе друга негова подлост. Гостуващата на шоуто Ивана била придружена от бозукарката си Стояна. Докато певицата се стягала за сцената в гримьорната, Маестрото, изпратен от Гологлавия, се опитал да направи задкулисна оферта на Стояна за работа в бенда на шоуто. Предложението било неустоимо всяка вечер национален ефир, музиката избира сама. Обиден бил начинът на водене на преговорите и унизителните оценки на условията, в които Ивана и Стояна работят. Опушени кръчми, безперспективно влачене по несигурни участия.

Ивана тогава не простила подлостта и не вдигала телефона на Слави, както и не го поздравявала по светски мероприятия.

В последно време Ивана се почувствала помъдряла и всеопрощаваща, осъзнала, че живеем по веднъж и няма смисъл от злоба и ненавист. Затова започнала да прощава на враговете си, стартирайки от Слави.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи