Анонимни чалгарки влязоха в селска разпра! Траяна и Татяна се запсуваха заради рекламен плакат…





Траяна и Татяна

Поредният смешен и абсурден скандал със селски привкус се заформи в родната фолк гилдия тези дни.


В епицентъра на разпрата този път обаче не са някои от известните чалга певачки, а две слабо популярни микрофонотрепачки, които явно всячески се опитват да привлекат внимание, след като не успяват да го направят с изяви на сцената.

Става въпрос за двете ТТ – Траяна и Татяна (моля, не бъркайте спортния модел на „Ауди“ с въпросните особи!).

Поводът те да се запсуват бил сгрешен рекламен плакат, информира Bliasak.bg. На въпросния постер стояла снимката на едната, а под нея било изписано името на другата.

Това шокирало двете „звезди“ и ги накарало да започнат словесна престрелка, като всяка една обвинявала другата, че си правела PR на неин гръб. Запознати твърдят, че те дори стигнали до размяна на люти обиди и сочни попръжни.

За Траяна вече е известно, че има самочувствие до небето, а носът й не може да бъде застигнат и с лайняна клечка. Преди време спряганата за бивша любовница на Годжи се изтъпани с думите, че е „красива и интересна“, защото „жълтата“ преса на няколко пъти пускала измислени истории в нейна чест.

Не по-малко надута е и Татяна, която черпи самочувствие от магистралните си изпълнения в клипа си „Раз-два“, който бе сериозно оплют от чалга феновете в Интернет.

Въпросните „кукли“ бяха сринати със земята, веднага след като фолк манияците научиха за скандала между тях.

„Коя беше едната, коя беше другата? На кого му пука за тези? Сигурно са звезди… падащи“, риторично се питат някои от тях.

„Боже, боже. И двете тунинговани, а пък кой ги е чувал? Иначе тръгнали да се карат… поне да пееха“, възмущава се друг.

Че Траяна и Татяна се борят с амебите и чехълчетата кой е по-умен, е ясно, но поне едно нещо са им вкарали в главите – че скандалите продават… та и те така!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи