Дейвид и Виктория се отдават на интимни ласки в асансьор




Виктория и Дейвид Бекъм

Виктория и Дейвид Бекъм много рядко не са в устите на хората и медиите. Звездните съпрузи имат многобройни участия в различни рекламни кампании, като тази на луксозното бельо с марка Emporio Armani или собствената им серия парфюми Intimately Beckham.
Нищо обаче не може да се сравни с новата реклама на двойката за техните аромати Intimately Beckham Yours, които предстои да бъде пуснати на пазара. В сексапилния клип, Виктория и Дейвид се отдават на страстта си в асансьор.

След като асансьорът потегля, двамата впиват устни и оставят на въображението на зрителите онова, което се случва между тях. В един кадър обаче г-жа Бекъм е гола, въпреки че камерата показва само раменете й. Краят пък е повече от красноречив - Дейвид излиза с разкопчана риза и без папийонка, като почиства червилото от устните си, докато Виктория се усмихва загадъчно, а камерата акцентира върху разтвореното й черно сако, под което г-жа Бекъм не носи нищо...

Intimately Beckham Yours е петият дуо аромат от серията парфюми на семейство Бекъм, което пожъна голям успех с Intimately Night за Нея и за Него.

Мъжкият парфюм е елегантен и секси с дъх на лимон, градински чай, лавандула и червена мандарина, докато женският е "лъчист, топъл и завладяващ" аромат с есенция на фрезия, портокалов цвят и сандалово дърво.
Източник bnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи