Иван и Андрей: Стоичков е тъп като гъз, но е легенда!




Иван и Андрей: Стоичков е тъп като гъз, но е легенда!
Камата замери Супер Бианка с лед, а после се обърна и й каза, че и помага да се разхлади. "Опусумите" решиха, че е нормално да защитят своята репортерка. А жълтата преса разтръби, че легендарният футболист ще съди водещите за 500 000 лв.
Бианка, предрешена в суперското си амплоа, реши да разпита футболните ни легенди, какво мислят за инициативата на Нова телевизия, която се провежда за пореден път през последните 2-3 години. Балъков и Лечков бяха така мили да поговорят с нея, но Стойчков като че ли й беше насъбрал от преди. Още щом я видя той я замери с лед. Устата репортерка нямаше как да не го попита защо го е направил. Камата заплете език и след няколко секундно мънкане, каза: "За да се разхладиш".
Репортажът беше излъчен във вечерното шоу на Иван и Андрей и подобаващо беше изкоментиран от двамата водещи (можете да видите какво точно казаха във видеото). След проявата на легендарния футболист тръгнаха слухове, че Камата ще съди двамата водещи за "скромната" сума от 500 000 лева. Не става ясно какво е основанието му. Във видео материала ще видите какво казват "опусумите" и за определението "кюрд", което уж те са дали на футболиста.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи