Светлана се оля: Изнасилена съм, не съм изнасилена… изнасилена съм, не съм…




Светлана се оля: Изнасилена съм, не съм изнасилена… изнасилена съм, не съм…


В стремежа си да е скандална и да се опитва да бъде интересна на читателите на жълтата преса Светлана Василева дотолкова се е самозабравила, че вече не се усеща кога лъже и маже, и кога казва нещо, което се е случило в действителност.
Явно блондинката от Търговище не се е научила да диша през носа и използва всеки момент да си отвори голямата уста, за да избълва поредната порция змии и гущери.

Очевидно плейбойката има два пръста мозък, щом е започнала да разказва различни версии на уж една и съща история.

Един куп сайтове гръмнаха тези дни с новината, че „Мис Плейбой 2009″ е била брутално изнасилена от няколко приятели на бивше гадже, когато е била на 18 години. Така поне е споделила Светланка пред списание „Story“, а колегите побързаха да направят „копи-пейст“ и да разтръбят скандала.


Там тя разказва на пръв поглед ужасната си история, според която е била лудо влюбена в младо момче, докато една вечер не се случил инцидента в неговия апартамент с неговите хора, оказали се синове на влиятелни личности в града като адвокати и прокурори.

„Излизахме заедно от месец. Гаджето ми постоянно говореше колко много ме харесвали неговите приятели. Смятах, че се майтапи. Една вечер ме покани у тях да гледаме филм, а малко след това дойдоха четирима души от неговата компания. След филма се усамотихме в една от стаите, а по-късно в нея влязоха и приятелите му“, заразправяла Светлана.

„Аз много се паникьосах, скочих да се обличам, виках: „Какво става?“ Той ме хвана, бутна ме на леглото и започна да ми говори: „Нали ти казах, Светле, че много те харесват…“ Няма да съжаляваш, ако правиш точно това, което искам. Така с тебе ще имаме по-дълга връзка“, добавила русокосата моделка.

Нататък е ясно какво уж се случило. Не така обаче изглежда историята на госпожицата пред друга медия. Според публикация на BLife.bg Светлана е твърдяла, че въпросните авери на бившия й приятел действително са влезли в стаята, но някак си е успяла да им се изплъзне и да избяга. Освен това в историята й е намесена нейна приятелка.

„По онова време Светла работела като сервитьорка в Търговище. Неин редовен клиент е бил бъдещият й приятел. След като си разменили телефоните, започнали да излизат. Нещото, което е учудвало Светлана, били постоянните подмятания, че много от приятелите на гаджето й я харесвали“, пише светският сайт.

Самата плейбойка твърдяла пред електронното издание, че в кошмарната нощ, когато въпросните момчета й се нахвърлили, е била с нейна приятелка. Тя обаче си тръгнала по-рано и Светлана останала сама.

„След като останала насаме с гаджето си, не се е чувствала притеснена. След около десетина минути в стаята нахлули четири момчета, заключили я и започнали да я бутат, опипват и да й казват, че това, което предстои, ще й хареса. Светлана се уплашила и въпреки че била изправена пред четирима мъже, успяла да избяга. Впоследствие била застигната от едно от момчетата, което е започнало да се извинява и я молел да се върне, но тя не склонила.“, пише BLife.bg.

По-натам четем, че тогавашната русокоса тийнейджърка дотолкова се е била травмирала от случката, че в продължение на година-две не смеела да излиза сама дори на кафе и винаги е била в компанията на приятелка.

Кое в крайна сметка е истината? Да си правиш гавра с подобен тип истории, каквито не малко жени наистина са преживели, си е вече живо осиране! Явно Светлана е склонна да възпроизведе доволно количество фекалии и да нагази дълбоко в тях, стига накрая да бъде изтипосана на първа страница на таблоидите или на топ новина в сайтовете… Е, трябва да ти се признае, Светланке – успяваш! Макар и по доста гнусен и жалък начин…
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи