Динев щастлив, че чака син, а не момиче

плеймейтката Мария Цветкова


Един от най-богатите бизнесмени у нас Динко Динев очаква дете от плеймейтката Мария Цветкова, а сега стана ясно, че мъничето ще е момченце. Мечтата на Динев се сбъдна. Той определено искаше наследник, а не наследница, тъй като, какъвто си е женкар, съдбата изиграва лоши шеги на хора като него.

Ако беше момиче, притесненията на бащата бяха, че след като порасне ще стане държанка в леглото на този и онзи, без да може да вдигне бельото си.

За новината се изпуснали бъбривите приятелки на плеймейтката, които споделили за разказаното им от видеозона. Дори узнали и кога е терминът на раждането – някъде около 19 януари Динев ще взриви баровското си яхтено пристанище “Марина” от фойерверки. Свети Влас ще бъде огрят от светлина, а и няма как да не бъде, след като знаем какви приеми за милиони организират.Сега обаче Динев е спокоен, а и как няма като това е седмото му поред дете. От красавицата то е първо, но си има хубави спомени и от предишните завоевания.Но дотогава бизнесменът ще крие красивата си изгора, макар че вече няма нужда, и когато назрее моментът ще го отпразнува наистина подобаващо, защото не всеки ден се ражда “цар”, тъй като още с раждането си Динев-джуниър ще получи царските привилегии от баща си.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи