Бивша на Бербатов е нещастна в любовта




манекенката Станислава Цветкова
манекенката Станислава Цветкова

Причината, поради която бившата тръпка на екзекутора на Ливърпул остава сама е тривиална – изневяра. Преди време Бербатов имаше кратко, но емоционално лав стори с манекенката Станислава Цветкова. След романса им тя се омъжи за най-добрия му приятел – Тодор Кючуков. Навремето той беше вратар в ЦСКА, сега е в втородивизионния „Ком-Миньор“ (Берковица).
Явно, комплексирания вратар е решил да избива несполуките с евтини свалки. Цели шест месеца Кючуков кръшкал на жена си , без тя да разбере. Така или иначе, подобни забежки рядко остават неразкрити и Станислава без много усилия разбрала какво се случва. За да затвърдят подозренията на приятелите си двамата почивали отделно това лято. Явно досетливата Станислава е разбрала, че някой друг топли леглото на неверния й съпруг.

Двамата не обмислят раздяла за сега. За да не ескалира излишно напрежението, и най-вече, за да не тревожат малкия си син, двамата съжителствуват заедно, нищо че рядко разговарят помежду си.

Така или иначе неверния Кючуков едва ли може да стигне по-далеч от треторазреден вратар, докато съпругата му може да се похвали с интересно минало. Преди години Станислава бе сред най-лачените манекенки в модната агенция на екзекутирания Георги Илиев Х-GROUND. По огнената красавица въздишаха куп столични ергени. По нея бяха лапнали въдицата самият Слави Трифонов, после и бившият защитник на „Левски“, а сега съпруг на Весела Кюлева – Мартин Станков.

В любовния списък на Станислава с големи букви е записан и Митко Бербатов. По онова време той е бил футболист на „Леверкузен“. Двамата прекарали известно време в Германия, но Бербо е изловил манекенката да върти SMS-любов с Марто Станков, с когото тя продължила да поддържа връзка зад гърба му.

Това още веднъж доказва, че всичко на този свят се връща. Бербатов останал джентълмен до края и дори кумувал на сватбата на Станислава с неверния Тодор.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи