Елена Йончева започва терапия срещу алкохолизма си





Елена Йончева
45-дневна терапия очаква разследващата журналистка Елена Йончева. Въпрос на дни е тя да постъпи в специализирана клиника.


Колеги на Елена не крият, че ексизгората на Сергей Станишев има проблем с надигането на чашката, в извънработно време. Добрата новина е, че самата журналистка е осъзнала, че има проблем, което е първата и най-важна стъпка с решаването му.

Нямала и задръжки всподелянето му с приятели, като, разбира се, пропускала пикантните подробности от типа на – дали се е отрязвала като казак и дали имала непристойно поведение. Сблъскващи се с подобна зависимост разказват, че по-

вероятно всичко е започнало с чашка – две по коктейлите, след това е наливала по 50-100 г питие, вечер, докато работи по материалите си …и така, докато алкохолът стане неизменна част от ежедневието и предпочитан приятел.

Публична тайна е, че голяма част от журналистите в България са любители на водката.Лечебното заведение, в което Йончева ще се подложи на терапия е клиника за алкохолици, а не за наркозависимости, въпреки, че тя от години е фен на меката дрога. Пазела се обаче да не залитне към хероина и кокаина.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи