Кой спечели във войната на рейтингите – „Байландо“ или „Великолепната шесторка“?





Кой спечели във войната на рейтингите – „Байландо“ или „Великолепната шесторка“?

Спорно, много спорно, тъй като всички знаем как се манипулират рейтингите. Всеки ги наглася така, както му е удобно…или според това колко е платил. Според „Уикенд“ „Шесторката“ е фаворит. Според мен „Байландо“ е по-добро откъм забавления. Не ми е по вкуса фалшивото пееене, въпреки, че и в „Байландо“ понякога грачат като на умряло, но там пък поне е с една идея по-забавно, отколкото в „Шесторката“.

Според най-тиражирания седмичник, оригиналното музикално шоу „Великолепната шесторка“ буквално размаза „Байландо“ по рейтинг и още с първото си издание се изравни с „Листопад“. Би Ти Ви триумфира с амбициозната си продукция и натри носа на ерзацриалитито на Нова телевизия. Стартът на „Шесторката“ е гледан от близо 1,6 милиона зрители. Резултатите на „Байландо“ са 4 пъти по-ниски – под 400 000 зрители, което е равносилно на катастрофа.


Може и да се съглася. Както казах – рейтинги се нагласят. То в България кое ли не може да се нагласи, та това ли… И не че си падам кой знае колко по лигавите риалита, но „Байландо“ е с една идея по-забавно. Лигавата Салич ми идва в повече, понякога. А и след като стана ясно колко струва нейната „благотворителност“ – съвсем не мога да го гледам това предаване. Особено като се сетя и как един бивш военен министър се опита да си поизлъска имиджа там…

Сигурно защото е гузна, госпожа Салич изпаднала в нервна криза малко преди старта на предаването. Ше спъване, то не беше препъване… Да не говорим за подкрепата от зрителите.

„Тя,милата взе присърце шоуто. От 2 седмици работи по 15 часа на ден, в нощта преди шоуто не е мигнала цяла нощ. Стресът й се отрази“, коментираха колегите й. Без да се опитвам да налагам мнение, интригите покрай популярните формати опорочиха иначе благородните мисии и на двете предавания. На българинът никога няма да му омръзне да помага, друг е въпросът как ще го накарат да развърже поизтънялата си кесия.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи