Лияна забелязана и набелязана от Коко Динев в отсъствието на Емилия





Лияна
Футболният и хазартен бос, любимец на рояците фолкаджийки, Коко Динев, има нови любовни щения. Последната му свалка е с певицата Лияна. Предвидливи пророкуват за очарователният в очите на певачките бизнесмен Казанова, че тя ще е новата „кукличка” в колекцията му.
Кръчмата на любителя на плътски ласки от страна на силиконките с талант и без талант била мястото на новата заварка. Поводът за присъствието там на Лиянчето на Благо бил рожденият й ден. Купонът е бил типично семейно тържество, на което присъствали дъщерята на Лияна, сестра й, Коцето и неговият баща, също рожденик. Оттам се разбра, че Коцето е братовчед на певицата. Затова може би Лияна бе шаферка на сватбата му с младата Надя.

На рождения ден на фолк певицата Коко не случайно се съдрал да танцува. И все на парчетата, изпълнявани от новия набелязан обект. Флиртът проличал и от факта, че Динев през цялата нощ поръчвал най-новата песен на Лияна. Про форма се заоправдавал, че иска да я научи. Свободното и прелъстително държание на прословутия любовник, разбил не едно и две популярни женски сърца, се обяснявало с отсъствието на Емилия, която е в Испания по участия.Последното доказателство за настъпателното поведение на мераклията се явява фактът, че не случайно, разбира се,мястото му на пловдивската сватба на Коцето е било точно и отново до Лияна.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи