Камелия гола в снега




Камелия гола в снега
Навън температурите са минусови и зимата е в разгара си, но поп фолк певицата Камелия топи ледове с последната си снимка, която сама публикува на личната си страница в социалната мрежа.Камелия отново показа страхотното си тяло и доказа, че не се притеснява от голотата, защото както самата тя казва за себе си - "Еротиката е част от мен!".


На снимката тя е облечена само по ефирно, полупрозрачно бельо, а като допълнение за секси "тоалета" си е сложила жартиери и пухкава, топла, зимна шапка. Снимката е правена навън и снеговалежа и студа изобщо не притесняват фолк дивата. Под кадъра тя е написала: "Навън вали...:)".
Коментарите на почитателите й, разбира се, са повече от позитивини - "нека да е зима, щом жена такава има" и "разтопи сърцето ми" са само част от впечатленията на феновете.

В момента изпълнителката е заета само с музикалните си ангажименти, защото вече не изпълнява ролята на водеща.

„Едно съм научила в шоу бизнеса за 14 години - да бъда себе си. Дори да сбъркам, не се притеснявам. Дали ще ми падне полата, дали ще направя лапсус или просто ще се издъня, в крайна сметка, това съм аз. Който ме харесва, ще ме хареса такава, каквато съм. Така се чувствам добре в кожата си и не ми се налага да играя роли”, бе казала певицата в интервю за Blife преди месец.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи