Зара: Вече съм нов човек




След връзката си с Христо Сираков Зара се замогна и забегна в чужбина.


Зара: Вече съм нов човек
Зара
Мацето успя да омая американски режисьор, когото наскоро доведе в България, пишат от kliuki.bg. Той е няколко години по-млад и запазен от Ицо Стоте Манекенки и Зара гордо го показа на светско парти.



Двамата стояли близко един до друг и американецът Дон Майкъл Пол дискретно погалвал нежната ръчица на младата си приятелка. Те намирали закътани местенца на партито, където си гукали и на всички им станало ясно, че това е новата половинка на варненката.

Новата двойка се срещнала на снимките на филма „Спокойно езеро“, който се снима у нас. Според друга теория те се запознали в Ню Йорк, където Зара изучаваше актьорско майсторство. Шестмесечният курс й отворил много врати, а Зара не е момиче, което би изпуснало шанса си, говорят злите езици.

Тя не се впуска в обяснения за новото си гадже, но дала кратко изявление пред „Уикенд“, в което потвърждава връзката си с Дон:

„Не е женен, не е известен и личността му далеч не е така интересна, колкото на всички им се иска“, казала мацката. Защо ли й е да се занимава с толкова безинтересна личност тогава?!

Тя твърди, че коренно се променила. Вече предпочита да си стои вкъщи и даже се посветила на кулинарство:

„Приятно ми е да се навъртам в кухнята. Когато нямаш какво да правиш, се чудиш как да си намериш забавления, партита, вечери навън, а когато си зает през целия ден, искаш само да се прибереш, да си пуснеш музика, да си запалиш свещи и спокойно да си сготвиш нещо“, казала брюнетката и добавила, че вече е нов човек. Харесва й да си стои у дома с любимия човек.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи