Уитни Хюстън - Дивата, която притежаваше всичко и която загуби всичко





Внезапната смърт на Уитни Хюстън е широко коментирана в чуждата преса.

Уитни Хюстън - Дивата, която притежаваше всичко и която загуби всичко


Италианският "Стампа" нарича певицата "нещастен славей, който не можеше да живее". Отиде си тъжната кралица, пише в. "Република".


Уитни Хюстън беше Гласът, който всички обичаха, отбелязва "Кориере дела сера". Изданието обаче не спестява разказ за един от последните концерти на певицата в Милано през 2010 г., който е бил пълен провал и на който Уитни е била подпухнала, изморена, а гласът й не е достигал височините от началото на кариерата й и е трябвало на помощ да й се притичват бек вокалистките.

Краят на една пропаднала кралица - така френският "Фигаро" е озаглавил статията си, посветена на кончината на Уитни Хюстън.

Френският "Монд" я нарича дивата на попмузиката и припомня, че тя имаше една от най-бляскавите кариери в музикалната история.

Британският в. "Дейли телеграф" определя живота, кариерата, провала в последните години и смъртта на Уитни Хюстън като пример за ужасяващата траектория на модерната слава.

В. "Гардиън" се спира върху темата за пропиления талант на една певица, счупила всички музикални рекорди и притежавала всичко, което може да поиска един творец.

Подобен е и коментарът на в. "Индипендънт", който нарича Уитни Хюстън "Дивата, която притежаваше всичко и която загуби всичко".

Животът и смъртта на Уитни Хюстън са историята на един шеметен възход, възпрян от наркотиците, отбелязва в. "Вашингтон пост".

Уитни Хюстън беше гласът на победата, но кралица на мъката, пише в. "Ню Йорк таймс".

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи