Емануела: Изцяло съм копирала клипа на Мадона
Емануела: Изцяло съм копирала клипа на Мадона
''Изцяло съм копирала клипа на Мадона, едно към едно е, поне като плюят да има за какво. Всички копират, но не си признават. Няма как да измислим топлата вода, вече всичко е правено.''Емануела разказа, че преди да започне да се занимава с поп-фолк музика е слушала само Мадона, Уитни Хюстън и Кристина Агилера. Брюнетката, не предполагала, че ще се занимава с поп фолк, но според нея, това е най-слушаната музика на Балканите.

''Като малка слушах само Мадона, Селин Дион, Уитни Хюстън и Кристина Агилера, по-късно започнах да слушам поп-фолк. Не съм си представяла, че ще пея поп-фолк, но той в момента е много далече от онази чалга от миналото.

Поп-фолка е поп музиката в България, поне според мен. Това се слуша, това е музиката на добрите автори, изпълнители и композитори. Поп-фолк изпълнителките полагат страшно много усилия за външният си вид.''

Емануела е съгласна с мнението на някои поп-фолк певици, като Глория, Луна и Петра, че има доста бездарни нови изпълнителки в жанра.

''Да съгласна съм с колежките ми, наистина има много нови изпълнители в поп-фолка, които се залъгват от това, което виждат от телевизията и си мислят, че компютъра може да оправи всичко. Има момичета, които имат богати спонсори, които им плащат всичко и те си мислят, че са звезди. Това е много грешно. Има доста изпълнители, които не могат да пеят, но щом имат фенове и публиката ги харесва, няма защо да ги коментираме.''

Емануела се похвали, че вече си е поръчала новото BMW X5, подарък от мъжа до нея. Припомняме ви, че новият на Емануела е Никола Стоянов, седем години по-малък от нея. Вчера ви съобщихме, че певицата очаква BMW X5 като подарък за 8-ми март.

Емануела не пожела да коментира новото си гадже, защото преценката й относно предходните й мъже се оказа не точна. Тя сподели, че е много щастлива в момента и това е най-важно.

''Има нов мъж до мен, но не искам да коментирам. Най-важното е, че съм щастлива''.

Брюнетката е успяла да съхрани приятелството си с Денис Касъмов с който миналата година щяха да минат под венчилото. Тя е близка с него и според нея, това е нормално след като е прекарала толкова време с него.

Емануела нарече бившия си Слави Транспорта ''най-големия селянин''. Припомняме, че Емануела и Слави имаха краткотрайна афера, но се разделиха, защото той отрече пред медиите, че някога е имал нещо общо с певицата, пише blife.bg.

''Ние с Денис сме били много време заедно, живели сме заедно и между нас винаги ще има приятелство. Слави няма какво да го коментирам, той е най-големия селянин когото съм познавала някога. Там не беше истинско, защото не съм имала чувства. Аз през цялото време се виждах с други мъже. Моето сърце беше отворено за всеки един тогава, дори сегашния ми приятел ме сваляше по същото време. Нормално е след дългата ми връзка с Денис да се забавлявам.''

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи