Бебето на Николета се очаква на 3 март




Най-чаканото бебе на годината – това на Валери и Николета най-вероятно ще се роди на 3 март

Бебето на Николета се очаква на 3 март
Това съобщава самата майка преди дни на партито на най-новото светско издание „Love”.


Бременната моделка сподели, че лекарите посочили термина й именно на празничната за всички българи дата. „Много ще съм горда, ако наистина стана майка точно в този ден. И двамата с Валери сме родолюбци и празникът ни ще е двоен” – обяснява Николета. Тя допълва, че с мъжа й обмислят нашенско име за бъдещата си щерка като истинска проява на патриотизъм.

 Николета (вляво) със сестра си

Николета (вляво) със сестра си

Хубавицата се завърна в България специално за партито на списанието. Моделката се „мъдри” на първа страница в премиерния брой на изданието. Тя заголи бременното си коремче за ексклузивна фотосесия със съпруга си Валери Божинов. Фотосите се превърнаха в абсолютна сензация, тъй като бременната Николета досега се криеше от фоторепортери.

На партито Николета представи и кака си, която е с шест години по-голяма от нея. Сестрата на плеймейтката е с не по-малко сексапилни форми. Снажната пловдивчанка демонстрира пред ВИП гостите на сбирката апетитни форми в свръхкъса рокля, комбинирана със силиконови чорапи.

Още отсега вървят наддавания за това кое светско издание ще откупи правата за заснемането на бебето на Валери и Николета. В хайлайф средите се шушука, че това пак ще е същото списание, което е подготвило за целта тлъст хонорар.

Източник kliuki.bg

1 коментар:

  1. кой се интересува от тая простакеса та все ни занимавате с нея.?

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи