Лора Караджова с нов музикален проект




Лора Караджова с нов музикален проект
Лора Караджова
Половинката на Део е безкрано щастлива от проекта, защото това е нещо, което отдавна е искала да реализира. "Получиха ми се перфектно нещата. Стана точно това, което искахме да стане заедно с режисьора Валери Милев.Сбъдна ми се една мечта и благодаря на хората, които ми помогнаха да се случи всичко".



Покрай многобройните си ангажименти по клубовете Лора признава, че вече се замисля за нов проект. "Март месец очаквайте нов клип. Време е за нещо ново, много скоро" обяснява изпълнителката.
Преди няколко месеца Караджова стана леля. Новият член в семейството напълно преобърна представите на певицата за децата.
"Много прекрасно се чувствам като леля. Кара ме да се замислям за мое собствено дете. Това е едно чудо. Дори като се приближа до нея, не мога да осъзная, че това е едно живо същество. Още е малка и няма на какво да я науча, щото нищо не разбира, но съм се заканила да я науча на много неща. По скоро тя да ме научи нещо. Ще видим в бъдеще какво ще стане, не знам" развълнувано обяснява Лора пред musicspace.bg

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи