Лора Караджова с нов музикален проект
Лора Караджова с нов музикален проект
Лора Караджова
Половинката на Део е безкрано щастлива от проекта, защото това е нещо, което отдавна е искала да реализира. "Получиха ми се перфектно нещата. Стана точно това, което искахме да стане заедно с режисьора Валери Милев.Сбъдна ми се една мечта и благодаря на хората, които ми помогнаха да се случи всичко".Покрай многобройните си ангажименти по клубовете Лора признава, че вече се замисля за нов проект. "Март месец очаквайте нов клип. Време е за нещо ново, много скоро" обяснява изпълнителката.
Преди няколко месеца Караджова стана леля. Новият член в семейството напълно преобърна представите на певицата за децата.
"Много прекрасно се чувствам като леля. Кара ме да се замислям за мое собствено дете. Това е едно чудо. Дори като се приближа до нея, не мога да осъзная, че това е едно живо същество. Още е малка и няма на какво да я науча, щото нищо не разбира, но съм се заканила да я науча на много неща. По скоро тя да ме научи нещо. Ще видим в бъдеще какво ще стане, не знам" развълнувано обяснява Лора пред musicspace.bg

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи