Миранда Кер със секси визия за мартенския брой на Haut Muse




Миранда Кер със секси визия за мартенския брой на Haut Muse
Миранда Кер е истинско вдъхновение за всяка жена. Не само, защото има успешна кариера в модния бранш и тялото и лицето й струват милиони, а и защото тя е традиционалист и държи най-много от всичко на семейството си.




Ангелът на "Vicotira's Secret" държи живота си далеч от скандалите, а когато дава интервюта не спира да говори с любов за любимия си Орландо Блум и малкият си син Флин.

На някои може би им е писнало да слушат романтичната изповед на Миранда, но със сигурност не им е писнало да я гледат – по бански и в по-лъскави и стилни тоалети. На второто залага сп. "Haut Muse", на чиято корица е Кер.

Сред актуалните въпроси, които не спират да се сипят към нея е този за тялото й и как успя да влезе толкова бързо във форма след раждането.

"Правех много йога и пилатес и се хранех здравословно. Положих сериозен труд", казва секси майката.

А дали все пак си позволява да се отпуска и да се глези?

"Ако има нужда от някоя глезотия, това е ок. Понякога си хапвам черен шоколад, понякога и малко пържено", признава топмоделът.

В света на шоубизнеса семействата не се задържат дълго. Особено, ако и двамата са известни и красиви. Но при Миранда всичко е съвършено за момента. Любовта й към красавеца Орландо кипи с пълна пара и е изпълнена с романтика. Кер държи да има и духовна връзка с половинката си, затова й не допуска бързо мъжете до себе си.

"Бяхме приятели поне шест месеца, което беше много добър старт. После връзката ни прерасна в романс", издава красавицата.

Миранда Кер е истинско вдъхновение за всяка жена

Ангелът на "Vicotira's Secret" държи живота си далеч от скандалите



Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи