Райна без мъж, но с много обожатели




Фолкпевицата Райна няма мъж до себе си. Затова пък има много обожатели - явни и тайни, чийто брой многократно нараснал през последните две години.


Райна
Пред „България днес” Райна разкрива, че постоянно има ангажименти, които запълват времето й, и така личният й живот остава на по-заден план.


„Не съм обвързана, но имам много приятели, които постоянно са край мен. По време на участията ми прави впечатление, че мъжете имат интерес към мен. И това че не се знае много за личния ми живот, им дава смелост да флиртуват” – разказва още певицата, като допълва, че това й е приятно.

Райна се хвали, че не пропуска нито една лекция по специалността си психология в НБУ. От понеделник до сряда по цели дни била в учебното заведение, а през уикендите приемала участия по заведения. Така образованието и кариерата й не си пречели. Успяла още през семестъра да си вземе изпитите с отлични оценки и затова през сесията, докато колегите й залягали над учебниците, тя се отдала на 20-дневна почивка.

„Колегите ми са страхотни и се държат много нормално с мен” – разкрива певицата.

„Откакто не е с Коцето, си кукува сама като кукувица” – коментират нейни колежки в поп фолк бранша.

Райна разкри, че още не е приела поканата за турне в Щатите и Канада. Тя искала първо да обмисли условията, а и тепърва трябвало да си изкарва виза, пишат от kliuki.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи