Поп фолк певици си менкат брачните ложета




Поп фолк певици си менкат брачните ложета
Почти няма българска поп фолк звезда, която да няма проблеми в своя брак. Дори двойките, които години наред се сочат като пример за здраво семейство, след време опровергават ''хвалбите'' и се разделят.


Понякога без шум, но в повечето случаи със шумен скандал. Само за година официално се разведоха или разделиха с партньорите си Теодора, Алисия, Емилия и Мария. Някои от тях опитват да живеят и самостоятелно, но след време се връщат при бившия с надеждата, че той се е променил.

Тъй като това не отговаря на реалността, за която мечтаят, фолкаджийките отново и този път завинаги казват ''сбогом'' на последния до момента в живота им мъж. Месеци наред Емилия твърдеше, че медиите пишат само лъжи, след като я разделяха няколко пъти с бащата на сина й – Коко Динев. Накрая това стана факт, след като русокоската се умори да слуша и чете как й изневерява шефът на ''Локо'' Пловдив с нейни колежки.

Преди 5-6 години Емилия обърна гръб и на първия си официален мъж – Красимир. Красавицата не могла да понесе буйния му характер.

Според злите езици се наложило дори Емилия да върне на заможното семейство на съпруга си 250- годишни грузински бижута, които й дарил нейният свекър на венчавката им.

Преди да влезе в лелото на Коко Динев, пък мястото на Емилия бе заето от друга изпълнителка – Анелия. Още докато официално бяха ''бракувани'', се заговори за негови извънбрачни връзки и по-специално за това, как е подарил мерцедес и апартамент на друга своя нова изгора.

Така певицата се водеше официално омъжена, но вече без да споделя брачното ложе със своя съпруг. Не остана по-назад и колежката на Ивана – Валя, която се разведе след 5-годишен официален брак. Връзката й със съпруга продължила цели 13 години.

Твърди се, че честите забежки на половинката й Любо са причина за настъпилия конфликт между тях. Преди време поп фолк певицата сподели, че в ония години се е чувствала използвана само за пари, за нещо като банкомат. След време се наложило да оперират свекърва й и Валя поела отново всички разходи на гърба си. Познатите й до ден днешен разказват, че не е получила и едно благодаря след това.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи