Безспорните предимства на брака




Безспорните предимства на брака
Колкото и да ви ядосва половинката в живота, да разхвърля мръсни чорапи нагоре-надолу из къщата, да ви вдига кръвното от време на време, има и няколко безспорни предимства на брачното ви съжителство:


1. Не сте сама на вечерите с приятели

Това е страхотно предимство и го оценявате, само когато го загубите. Едва ли има по-неприятна ситуация от тази, да си сама на парти, заобиколена от щастливи, влюбени двойки. Направо ужас! А пък сега си представете обратната ситуация: вие сте тази с прекрасния мъж до себе си, сияеща и красиво влюбена! Бракът наистина си има предимства, нали?

2. Живеете по-дълго

Изследвания неопровержимо доказват, че мъжете и жените, които са в брак и продължават да са в близки взаимоотношения, живеят по-дълго, наслаждават се на по-добро здраве и са по-доволни от живота. Бракът повишава емоционалното, физическото и финансовото качество на живота за всички членове на семейството.

3. Винаги има кой да ви прави компания в леглото

Може страстта и възбудата да не са като в началото, но признайте си, че няма по-хубав секс от този с човека, който те познава най-добре. Знае къде да те докосне, да те накара да изпиташ удоволствие и се старае и ти да си задоволена в леглото. Това е безспорно предимство на дългата връзка, но не го оставяйте да ви се изплъзне с рутината на брака. Изненадвайте любимия често-често, за да не мисли за други жени, освен за вас.

Източник dnes.bg

4 коментара:

  1. НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ЕДНА СЕМЕЙНА ДВОЙКА ДА ЖИВЕЕ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА- БЕЗ ГРАЖДАНСКИ БРАК.СВИДЕТЕЛ СЪМ НА НЯКОЛКО СЛУЧАЯ, МЛАДИТЕ ДОКАТО СА ГАДЖЕТА ВСИЧКО Е ПЕРФЕКТНО СЛЕД СКЛЮЧВАНЕТО НА ГРАЖДАНСКИ Я БРАК ЗАПОЧВАТ КАПРИЗИ МРЪНКАНИЯ, ЩО ЗАКЪСНЯВАШ, КВА Е ТАЯ ЩО Я ГЛЕДАШ, СЕГА СЪМ УМОРЕНА НЕ МИ СЕ ПРАВИ СЕКС.ЖЕНАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ЧУВСТВА КАТО СОБСТВЕНИЧКА НА ДОМА И СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА А НА ТЕБ ТИ СЕ СТЪЖВА ЖИВОТА. ИДЕЯТА МИ Е ЖЕНАТА ВИНАГИ ДА Е В НАПРЕЖЕНИЕ ЧЕ ВЕДНАГА МОГА ДА Я ИЗГОНА И КОЙ ОТ КАДЕ Е-КАТО МНОГО И ЗНАЕ УСТАТА.

    ОтговорИзтриване
  2. Изцяло съм съгласен с по-горе казаното....станат ли сигурни и край...

    ОтговорИзтриване
  3. ahhhhh kolko ste ogranicheniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! mn ste zle!!!

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи