Богомил: Преди X Factor бях едно дърво




Богомил: Преди X Factor бях едно дърво
X Factor излъчи своя първи български победител - Рафи Бохосян. Но безспорно най-големите дивиденти са за един 15-годишен младеж от Горна Оряховица.




Странно или не Богомил Бонев разсъждава повече като възрастен човек и по никакъв начин отговорите му не навяват и мисъл, че срещу теб седи един тийнейджър.

Той бе най-обсъжданото име през целия формат. Стана и причина за прецедент в шоуто. За първи път бе допуснат на сцена изпълнител под 16 години, каквото е изискването на продуцентите на шоуто.

Неговото изпълнение на "Stay" бе приветствано от "Hurts", които дадоха допълнителна популярност на таланта ни в техните профили на социалните мрежи. Явно и това е повлияло на продуцентите на X Factor да го допуснат до състезанието.

В крайна сметка той стигна до финала и не му достигнаха нищожните 0,5% да пребори Рафи за голямата награда.

Самото участие обаче изиграва голяма роля в развитието на Богомил. "Преди да се кача на голямата сцена на X Factor, бях едно голямо дърво. Участвал съм на много конкурси, които ми помогнаха като опит, но винаги съм разчитал единствено на гласа си. В шоуто обаче научих много как трябва да се държа на сцената, пред камерата и съм щастлив, че това се случи на такава ранна възраст. Това е безценен опит, който ще ми бъде много полезен", заяви Боги пред Dnes.bg.

Именно в музикалното риалити Богомил изживява най-тежките си моменти, които естествено останаха скрити за публиката.

Той признава, че през тези три месеца е минал през трансформацията от плахо дете към уверен човек.

Една от големите изненади за него идва от вратаря на националния отбор Николай Михайлов, който е готов да му помага вбъдеще.

"Все още не сме се виждали с него, имахме само пряка връзка по скайп в един сутрешен блок. Емоцията е голяма, защото той показа, че вярва в мен. Надявам се скоро и да се срещнем на живо", разказва Богомил. Скромно подминава факта, че Михайлов вече е учредил стипендия и му подари микрофон.

Сега за Богомил, както и за всички участници в подобни формати, предстои тежкото. Да направи така, че популярността през тези три месеца да не се окаже напразна и талантът да отиде в миманса.

Първоначално ще трябва да свиква с ангажиментите, които го очакват като финалист от X Factor, и с училището. Но Боги твърди, че когато имаш цели, за всичко се намира време.

Той е понатрупал самочувствие и това си личи по неговите мечти.

"Наясно съм, че на тази възраст ще градя кариера първо в България. Но мечтата ми е да пробия в Америка, да се прочуя там".

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи