Камелия превърнала в просяк преуспяващ бизнесмен




Камелия превърнала в просяк преуспяващ бизнесмен
Заради безумната си страст към настоящата водеща на “Споделено с Камелия”, бизнесмен от Берковица осмука банковата си сметка и стигна до... просешка тояга.



Името на мъжа, потрошил 100 000 марки по капризите на фолк дивата от Чипровци, е Петър Цветков. Но в родната му Берковица, където е дошъл на бял свят преди 45 години, го знаят най-вече като Перо.

По думите на местни многознайковци родителите му били уважавани хора в живописния градец под връх Ком – майката била учителка по биология, а бащата – по трудово обучение в училището на село Бързия.

Малко преди заветната дата 10 ноември 1989 г. Перо е сервитьор в ресторанта на ловния дом в Берковица. Мечтае обаче за свобода, бързи коли, разкрепостени мацки и повече кинти. Тези блага обаче тогава не се въдят масово у нас, затова решава да ги търси на Запад. През Чехия успява да се добере до Западна Германия. И когато желязната завеса пада, се връща в родината, тъпкан с валута.

Приятелите му и досега твърдят, че е натрупал милиони. Факт е, че се движел като “капо ди тути капи”, окичен със златни ланци и обграден от петима дебеловрати гардове. Един от тях бил бивш шампион по борба. Алъш-веришът и купонът вървели като песен до мига на фаталната среща с Камелия, която по това време току-що се е окичила с короната “Мис Монтана”.

Междувременно се е превърнала и в основната атракция на монтанския ресторант “Житомир”. Говори се, че била много оборотна в средите на местните мутри и дори направила аборт от техния тартор.

Още когато русата гласовитка стиснала микрофона, на Перо му светнало, че това е “момичето на неговите мечти”. Какво й е светнало обаче на Камелия, никой не знае, но явно е видяла в “германеца” своя тотошанс. Двамата го удрят на пълен лайф. Перо глези миньончето от Чипровци с кулинарни пиршества, купува й луксозни подаръци, бижута, маркови тоалети... Тя му се реваншира със секс, много секс. По негови твърдения още тогава чалгафурията го раздавала без цензура в леглото.

Впрочем това далеч не било любимото й място за “споделяне на страстта”. Бизнесменът от Берковица раздувал пред свои “градски”, че била ненадмината майсторка на оралните изпълнения под вода. Основно във ваната, която лудо влюбеният Перо често пълнел с няколко бутилки квалитетно шампанско.

Като всеки хлътнал до ушите мачо, бившият келнер угаждал не само на битово-любовните капризи на метресата си, но се грижел и за нейната кариера. А тук вече трябвали шестцифрени суми. За медийното лансиране на певицата, за клиповете и изявите й баровецът пръснал около 100 000 марки. Неразумните харчове обаче направо оглозгали авоарите му. Не можел да налива свежи пари в бизнесите си и те бързо западнали. Печената Камелия веднага разбрала накъде духа вятърът и побързала да отсвири “спонсора” си. Преди това направила аборт и от него. И... потънала в нелегалност.

Перо заскитал немил-недраг по авери в София и провинцията. За да изплати част от борчовете си, продал бащината си къща в Берковица. Брат му го оставил да живее в гаража, но скоро му писнало да е изцяло на негова издръжка. Бащата на вероломната му любовница, който се правел на фермер в Чипровци, веднага затварял телефона, щом чуел гласа му. “Един ден видяхме Перо до контейнерите за смет около ресторант “Двата лъва” в столичния кв. “Красно село”. Беше страшно изпаднал. Помислихме го за клошар. Просеше стотинки и цигари. Разговорихме се и той ни разказа всичко. Просълзи се. Не искаше и да чуе за Камелия, въпреки че след нея вече не изпитал нищо подобно към друга жена”, довериха пред “ШОУ” приятели на Цветков, пише blitz.bg.

Но фалиралият автотърговец явно е бил роден под щастлива звезда. Покрай живота на Запад се бил ошлайфал и говорел перфектно пет езика.

Къде точно се засякъл с приказно богата французойка, остава мистерия. Твърди се, че я свалил от раз в дома на свои софийски познати. Да, “ножицата” във възрастта им била близо 30 лета в полза на французойката, но кой ти гледа. Само след месец двамата вече били щастливи “младоженци”.

“Сега Перо е в Париж, живее с бабичката си в замък и тъне в разкош. Не му се занимава с нищо, избягва да се връща в България. Казва само, че когато пуснат по телевизора Камелия, веднага натиска бутона “стоп”. Булката му, макар и в тежко напреднала възраст, си оставала ужасно ревнива и нямало да му прости, ако разбере за неговите похождения и флиртове, макар и в минало свършено време”, раздуват запознати с новия възход на парижанина от Берковица.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи