Таня Боева: Майсторство е да запазиш любовта си




Таня Боева често се включва в благотворителни каузи.


Таня Боева: Майсторство е да запазиш любовта си
Скоро талантливата певица участва в коледна кампания за деца в неравностойно положение.


„Аз съм човек, който откликва на такива каузи, може би защото публичните личности трябва да дават пример. Много внимавам да участвам в реални благотворителни кампании, а не нещо измислено. Участвам в коледна инициатива, където една от елхите носи моето име и тя ще бъде продадена на символична цена и парите ще отидат за деца в неравностойно положение".

„Когато хората се допълват, остават заедно. Да създадеш семейство е много сериозна крачка, виждате колко публични личности не успяват да запазят любовта си, това си е истинско майсторство. Няма гаранции за това, но хората трябва много да се стараят и да правят компромиси, за да оцелее любовта им. Най-лесно е да махнеш с ръка и да кажеш, аз съм до тук", каза певицата за Blife.bg

Често жълтата преса приписва много интервенции на поп фолк певицата, но тя не се притеснява да говори открито и за това.

„Пластичните операции не са табу в 21 век, но това е много личен избор. Човек трябва да е сигурен, че има нужда и силно иска да коригира нещо по себе си. Аз имам само две корекции и не се притеснявам от това. Приписвали са ми много повече, но имам само на носа и на бюста".

Красивата певица съветва всички, които желаят да коригират нещо по себе си да помислят дали наистина имат нужда, защото всяка интервенция е опасна за здравето ни.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи