Селена Гомес предлага брак на Джъстин




Селена Гомес предлага брак на Джъстин
Според най-горещите слухове тази година Джъстин Бийбър ще получи не само целувка под имела от любимата си Селена Гомес.


Клюките носят, че красивата брюнетка ще предложи брак на тийнейджъра с мъжки годежен пръстен, каквито напоследък са хит сред силната част от населението.

"По този начин Селена иска да покаже на Джъстин, че държи на него и го подкрепя във всичко, особено що се отнася до делото за предполагаемото му бащинство. Тя е луда по него и мрази да го вижда разстроен. Имаше момент, в който Джъстин си мислеше, че Селена ще го зареже заради твърденията на майката на бебето, затова тя ще му подари пръстен, с който ще му засвидетелства обичта си", твърди познат на двойката, пише bliasak.bg.

Клюките носят, че красивата брюнетка ще предложи брак на тийнейджъра с мъжки годежен пръстен, каквито напоследък са хит сред силната част от населението


"От известно време Джъстин не спира да говори за семейство и деца и приятелите му се притесняват, че той и Селена прибързват много. Всичките му близки го съветват да намали малко темпото. Тя обаче планира да му подари пръстена пред цялото му семейство навръх Коледа. Дори майка му Пати знае за това. Според нея синът й говори за деца, защото се притеснява да не загуби Селена. Пати смята, че ако Гомес му покаже любовта си по такъв безусловен начин, Джъстин ще се успокои малко и ще забави топката", обяснил източникът.

Източник hotnews.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи