Пето РПУ призна: Любо Нейков е в нарушение




Пето РПУ призна: Любо Нейков е в нарушение
Ще търсим кой е разписал полицейския пропуск за колата на комика – заявиха от столичното Пето РПУ


Комикът Любо Нейков беше спипан от папараци на „България днес” с разрешително за паркиране „по служба”, каквото от Пето РПУ твърдят, че не са издавали. Полицаите са категорични, че нямат и право да издават подобен пропуск. Вестникът публикува снимка, на която ясно се вижда, че на предното стъкло на колата се „мъдри” въпросният документ.

Според шефа на полицейското управление, ако актьорът е бил засечен от служителите на реда, действията му са щели да бъдат третирани като престъпление – използване на фалшиви документи.

„В този ред на мисли вестникът спаси Любо Нейков от по-сериозни санкции, тъй като нашата проверка щеше да установи престъпление” – усмихва се шефът на Пето Николай Василев. Той се опасява, че актьорът вече се е отървал от пропуска след вдигнатата пушилка, но въпреки всичко документът ще му бъде изискан.

„Този пропуск е напечетан около 2005 г., когато Пето още беше РУ, а не РПУ. При всички случаи Нейков е в сериозно нарушение, след като го използва, и ще направим проверка” – категоричен е Васелив.
Шефът на управлението е твърдо решен да разбере кой е разписал разрешителното за паркиране на известния актьор, независимо колко назад във времето е издаден талонът. „Ще извършим проверка на всяка цена” – категоричен е полицейският началник. Не става ясно обаче, дали все пак Любо Нейков ще бъде санкциониран и ако да- какво може да бъде наказанието му.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи