Жени Калканджиева се пропи?




Жени Калканджиева се пропи?
Бившата топманекенка закусвала сутрин с шампанско вместо с кафе
Нови слухове се появиха около персоната на модната шефка Евгения Калканджиева. Според нейни колежки, собственичката на „Визаж“ сутрин обича да пие шампанско вместо кафе. Познати на брюнетката пък доверяват, че в последно време миската сериозно залитала по алкохола и дори съпругът й се започнал да се притеснява, че жена му сериозно е започнала да прекалява с алкохола.


“Страх ме е да не се пропие.”, споделил той с приятели, пише електронното издание blitz.bg. Това бил единственият навик, който съпругът на Калканджиева не одобрява. Срещу следобедните й занимания като срещи с приятелки и гледане на екшъни Тачо съвсем не възразявал. Единствено шампанското сутрин не било по вкуса му.

Доколко са верни разказите на колежките на модната шефка е трудно да се каже, но ако Жени планира сериозно да забременява, със сигурност ще се наложи да спре алкохола. Калканджиева сподели, че мечтае за момиченце и се надява да го роди преди да навърши 40-сет години. Модната шефка обаче откровено си признава, че изпитва смесени чувства към периода на бременността си. Тя разказва, че износила много спокойно първото си бебе, без да се лишава от нищо, но доста трудно се възстановила след раждането на сина си.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи