Калин Врачански се харчи като топъл хляб




Калин Врачански се харчи като топъл хляб
Трябваше невзрачния иначе актьор да се отърка около силиконовите цици на Андреа, за да стане известен… Едва ли някой би се сетил за него, ако не беше рекламата на популярната напитка. Но, шансът каца веднъж на рамото, и няма гаранция, че ще повтори, затова сега Калинчо граби от популярността си с пълни шепи. И кой късоглед експерт реши, че Врачански е бг-копие на лудия доктор Хаус? Нищо подобно! Когато Калинчо стане на годините на Хю Лори никой няма да си спомня за него, а да не говорим как ще изглежда…


Но фактите в момента са малко по-различни от моята не особено оптимистична прогноза. От ученички и дами на средна възраст се състои публиката на представленията, в които участва Калин Врачански. Актьорът се радва на особена популярност най-вече откакто се превърна в Камен от „Стъклен дом“. Тази нова истерия му осигури пълни театрални салони.

Само дето актьорът няма много време за Мелпомена, тъй като ангажиментите му със сериала и интервютата му отнемат голяма част от времето.

Вестник „Шоу“ припомня, че подобна беше и участта на колегата му Владо Карамазов. Преди да стане водещ на „Сървайвър“, синеокият сладур беше никому неизвестен актьор, по когото припадаха две-три студентки от академията. След като беше излъчен първият сезон на екстремното риалити обаче Карамазов започна да пълни залите на софийските театри.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи