А вие искате ли да гледате "тайния" филм на Гала?
А вие искате ли да гледате "тайния" филм на Гала?

Кой би повярвал, но от жълтата преса като в.”Папарак” твърдят, че вече в интернет хакерите може да се сдобият с най-новото тайно видео на голата Гала от “На кафе”.
Въпреки че блондинката не е дарена с големи природни дадености от природата, тя компенсира размерите им със страстни стенания, с които побърквала партньора си Стефан.


Палавите фантазии на изданието разказват как водещата и нейният любовник, захвърлили задръжките на плажа по българското Черноморие една вечер. Прикритите папараци не само, че ги снимали, но й ги заснели как правят буен и необуздан животински секс на плажа.

Главният снимач на действието се появил с продажбата на клипа с никнейма “Silata”, промотирайки го с думите, че всеки закупил го може да види повече от горещи сцени и то с най-малките подробности.

От вестника дори се заиграват с думите: “Явно, че известната водеща на предаването “На кафе” се е върнала към лудата си младост, повлияна от любовта на приятеля си.

Правела такива неща, че всеки, дори най-задоволеният мъж би му завидял.

Както се казва, дай боже всекиму.

Уверяваме лудите фенове на Гала, че на тях няма да им се наложи да чакат дълго видеото, защото то щяло да се появи във виртуалното пространство със скоростта на светлината, едва ли не.

Дали наистина обаче Гала ще е в главните сцени или ще е просто видео монтаж, тепърва предстои да се разбере.

Иначе “Silata” бил категоричен, че Гала е най-голямата фурия, която е виждал.Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи