Ники Илиев бил меркантилен гей





Ники Илиев гей

Красавецът от „Забранена любов”, Ники Илиев не винаги е бил толкова независим и уверен в живота и професията си на актьор. Навремето, когато е бил никому неизвестен, а в най-свидните кътчета на сърцето си е таял тщеславни помисли, единственият начин да засити глада си за слава и издигане в обществото, който видял, е да се отдаде на ласките на по-възрастен мъж.
Новото разкритие на колегите от „Шок” шокира актьорските среди. Потресът се дължи на факта, че всъщност с тази своя връзка Ники се разкрива като меркантилен гей. Живеел със стария мераклия не от любов, а по сметка. Заради удобствата и почти пълната издръжка, които получавал, Ники Илиев е жертвал имиджа си на мъжкар, който сега го устройва напълно. Тогава обаче издигането по етажите на успеха за него е било невъзможна химера без чужда подкрепа. Според разпространилите мълвата, двамата любовници се разделили веднага когато актьорът станал известен. Сега вече собствената му слава му носела дивиденти и не се нуждаел от заможния си любовник и непрестижната слава на човек с особени сексуални предпочитания. Днес Ники не ще и да чуе за този период от живота си, но миналото му явно работи против него.


Подочул това-онова, русокосият хубавец се е хванал за сламката, че дори и да се докажела връзката му с щедрия гей, това не означавало, че той самият е такъв.

Очевидно Ники държи и на мнението на приятелката и колежката си от „Забранена любов”, Саня Борисова, така че тази клюка в момент на постигнати успехи в работата и любовта му идва доста в повече и някак си изневиделица.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи