Чалгата сменя цвета на косите, но умът остава същия






Най-популярната музика у нас –чалгата, постоянно си сменя косите, но умът е същият.

Най-популярната музика у нас –чалгата, постоянно си сменя косите, но умът е същият.

Във “Фейсбук” дори се натъкнахме и на определение за този умствен багаж: “Имат по една гънка на мозъчната си кора и тя дори е от удар”, в шеговит дух обясняват си от социалната мрежа.

Най-честата практика за чалга гилдията е блондинките да стават брюнетки, както и обратното, за да разчупят “стайлинга”, както обича да се изразява Глория.

Постоянно се променят, като в крайна сметка визията им е една и съща и понякога човек не може да ги различи. Това е така, защото са продукт на една и съща машина, движейки се по конвейра с напомпаните силиконови цици и устни. Всички са досущ надуваеми кукли, които сменят косите си като перуки, направени по един и същи калъп.

Изглеждат като изкуствени с някакви чипове, с помощта, на които се командват няколко функции, като отварянето на устата, което е най-честото при тях движение.

Глас дали излиза, е друг въпрос.

И говорейки по темата за косите, брюнетката Галена, например, се изруси и филира като ранната Гло, а някои дори я наричат “Новата Преслава”. Причината е, че участва в триото с Малина и Емилия, с които да са в синхрон, като “правят тройка” в новия им проект заедно.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи