Ники Кънчев: И Нова, и БТВ се борят за левчета и есемесчета




Ники Кънчев

Ники Кънчев коментира по доста интересен начин благотворителните издания, които в момента вървят по БТВ и Нова тв. „Всички ние се “борим” за левчето и есемесчето на зрителите.
Но пък и глаголът “трогваме ги” също е удачен. Слепият Крис от Етрополе направи точно това – трогна зрителите на “Вип брадър 3” и за 20 минути те пратиха 120 000 лева… От друга страна, “Великолепната шесторка” също разплаква българите.“ – казва Ники пред „Труд“. Той пожела успех и на конкуренцията от БТВ. „Крайният победител са децата в нужда.

Благотворителността е един от начините да сме повече хора, повече граждани, отколкото заспала нация. Така че, ако не харесваш тази или онази инициатива по различните телевизии, си нещо като егоист.“ – отбелязва още той. Мистър „Стани богат“ добавя, че си е мислил да отиде да работи доброволно примерно 20 дни на магистралата София – Бургас. „Ей така, да се построи накрая това жизненоважно съоръжение. Наистина ей така бих работил – за държавата и за нейните граждани, за майките, които изпращат децата си на море и треперят какво ли ще им се случи по пътя.“ – популистки завършва той.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи