Нико Тупарев пробутва 19 годишната си любовница в ТВ бизнеса




Нико Тупарев
Нико Тупарев се развежда заради 19 годишната си нова любовница. Това научил вестник „Шок”. Продуцентът на риалититата по Нова само преди година и половина се жени за рекламната шефка Катя Попова.
Още тогава схватливи намекват, че бракът е по комерсиални подбуди. Причината е, че през двамата минават близо 30 % от рекламните бюджети на страната ни. И наистина след брака и с богатата Катя, Нико дръпва доста напред във финансово и професионално отношение. Бизнесът му е достатъчно окрупнен и съпругата му се вижда застаряла и практически ненужна.

На хоризонта му се явява млада и красива дъщеря на богат строителен предприемач, което е за предпочитане отвсякъде. Свалката е бърза и Нико в момента живее с нея в собствения й мезонет. Фаталното девойче, което се именува Росица, иска в отплата от него да я лансира в шоубизнеса, към който имало големи апетити.

Всъщност именно така двамата се срещнали за пръв път. Запознал ги бащата на момичето, едва навършило пълнолетие. Бизнесменът излязъл директно насреща с деловото предложение Нико Тупарев да поеме дъщеря му под крилото си и да я научи на телевизионен бизнес. Така, само с няколко урока, младата богаташка щерка напреднала много, но най-вече в креватните умения. Предстои Нико да вкара новото си завоевание в тв бизнеса.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи