Не искат Черната Златка в „Стъклен дом”, сериалът не бил порно
Златка Димитрова няма да получи роля в „Стъклен дом”


Златка Димитрова няма да получи роля в „Стъклен дом”, каквито бяха първоначалните слухове. От хитовия сериал отрекоха да са обсъждали участието на плеймейтката. Запознати обаче потвърдиха, че Черната Златка се е цанила за роля в „Стъклен дом”, но сценаристите я отрязали като кисела краставичка. Те тактично й обяснили, че сюжетът на сериала не предполага участието на персонаж като нейния. За да й спестят резила от отказа, й обещали да не споменават в медиите за този разговор.
Източник от екипа на „Стъклен дом” обаче не ни спести информация от кухнята на сериала. Според него от екипа на сапунката са отрязали Златка заради прекалено циничното й поведение пред медиите. Нещо повече – от сериала са направили собствено проучване сред феновете на „Стъклен дом”. След като изтекъл слухът, че Златка може да получи роля, почитателите на сериала се разбунтували. В интернет заваляли злобни коментари по повод участието й и това окончателно отказало сценаристите от идеята.

Според нашия източник, единият от сценаристите бил толкова скандализиран от поведението на Златка, че изцепил пред всички: „Това не й е порно филм на тази кокетка! Това е „Стъклен дом”!”

След като стана ясно, че Златка Димитрова няма да играе в „Стъклен дом”, феновете приеха радушно новината. „Много се радвам, че тази мръхла няма да участва, не стига че я гледам всяка събота, а сега и в любимия ми сериал”, коментират интернет потребители.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи