Най-неудачните начини за предлагане на брак




Най-неудачните начини за предлагане на брак
Безспорен факт е, че на мъжете им е по-трудно когато опре до романтика и затова е хубаво да сме благосклонни към опитите им да демонстрират чувствата си. И все пак има случаи, когато става невъзможно да запазим хладнокръвие пред нелогичните им постъпки. Вижте най-неудачните начини за предлагане на брак и най-добре ги разпространете, така че да ги видят повече мъже.




1. Чрез съобщение. Дали за една жена има нещо по-ужасно от това да получи предложение за брак чрез sms? И дали кандидат-младоженецът наистина вярва, че има шанс за положителен отговор при такова предложение?
2. В период, когато някой близък е починал. Настроението при такъв повод едва ли е особено позитивно и дори и джентълменът да вярва, че по този начин всичко лошо ще бъде забравено, най-вероятно ще стане точно обратното.
3. Пред хора. Някои мъже се вдъхновяват от филмите, но това е много грешно. Дамата може да не обича да става център на внимание, а и винаги има опасност тя да отхвърли предложението. Тогава пък мъжът ще изпадне в доста конфузна ситуация.
4. По време на раждане. Това е моментът, в който жената изпитва най-нечовешка болка и едва ли й е до отговарянето на подобни въпроси. Разбираемо е, че и бащата се вълнува, но е по-добре да изчака докато бебето е вече родено и рискът от негативна реакция е по-малък.
5. По телефона. Точно в този момент е добре да има доза романтика, а телефонът и романтиката трудно стоят заедно в едно изречение. Дамата пък вероятно ще се засегне ужасно, защото излиза, че не е достатъчно обичана за едно сносно предложение лице в лице.
6. По задължение. "Бременна съм!"/"Изпращат ме да работя в клона на фирмата в Австралия!"/"Искам да си вземем почивка един от друг!" – "Омъжи се за мен!". С две думи – доста е жалко.
7. С помощта на "Море от любов". Няма по-успешен начин горкото момиче да умре от срам, а целта в крайна сметка е да се зарадва, да се почувства оценена и в крайна сметка да й се прииска да каже "да" на любимия си – а не на половин България.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи