Блатечки ще се барне като лошото момче на „Стъклен дом“




харизматичният Асен Блатечки

Един от сексимволите в театъра и киното ще радва окото на българските жени на есен и както се казва те ще го гледат в “Стъклен дом” с песен.

Това е не кой да е, а харизматичният Асен Блатечки, по който са лудо влюбени хиляди представителки на нежния пол, станали му фенки още в мига, в който са го зърнали.

Но той скромничи като в интервю с него, в сутрешния блок на Би Ти Ви, заявява, че известността му сред дамите се дължи на факта, че е личност, която постоянно има изяви, а това е достатъчно веднага да бъде харесан. Всеки който се появи на екрана един-два пъти вече си има фенки.

Асен Блатечки попада в кадрите на "Стъклен дом"
Асен Блатечки попада в кадрите на "Стъклен дом"



Казаното си е така, но и не точно.А сега всички ще луднат по него съвсем, след като се появи в новите серии на “Стъклен дом”.

Там ще е лошото момче, признава си той: “С проблеми, с комплекси, лош пък в същото време симпатичен”.

В днешно време точно гадните копелета са на мода и те са харесваните, ако си честен и играеш по правилата ще рече, че си задръстен, скучен и банален.

Ако си обаче лош, нещата са съвсем други – тогава си уважаван, имаш пари, защото мамиш и най-вече власт, с която разполагаш, за да подчиняваш другите около себе си.


Просто си идеалният пич, какъвто ще го играе и Блатечки.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи