И Луиза Григорова лъсна гола





И Луиза Григорова лъсна гола

Луиза Григорова лъсна гола, но не както я е майка родила, а по бански. Появи се на страниците на списание Maxim, където позира като във витрина на суетата, за да покаже прелестите си,секспилно прикрити под банския.
Все пак всички се сещат, че именно звездата от “Стъклен дом” бе определена за “Най-секси българка” и сега показва защо е била избрана.

Григорова е известна освен с участието си в знамения български сериал и с още нещо, което е доста пикантно и гледа да задържи по-далече от пресата, а именно гаджето си Явор Бахаров.

Най-секси българка


Луиза


И той, както знаете също е един от главните актьори в сапунката. През последните месеци името му доста нашумя покрай скандалните голи снимки с него и участието му в оргии.

Ето защо снимките на Луиза по бански може да се разглежда от една страна като “отмъщението на бръснаря” за гаджето й, което от цялата тази работа получи широка популярност.

Едно е да се появиш в списание, друго е да ти изровят кирливите ризи и да ги покажат пред обществеността. Второто е далеч по зрелищно и се разпространява мигновено – “през десет планини в единадесетата”.

Сега и на Григорова ще й се вдигне рейтингът, но едва ли ще може да достигне нейния възлюбен.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи