Бившият на Лияна към Благо: Ще ти счупя краката!





Бившият на Лияна към Благо: Ще ти счупя краката!

Ще ти счупя краката, ако не се разделите!“, били думите на бившия мъж на фолк певицата Лияна – Махмуд Йозджан. Гангстерът, който в момента се укрива в Турция, постоянно тормозел влюбената двойка и това била причината, поради която връзката им се разпаднала.

Факт е, че Благо и Лияна се разделиха изведнъж. За голяма част от техните фенове това беше шок, тъй като в пресата постоянно се пишеше, че двамата са лудо влюбени един в друг и че заедно се чувстват добре. Футболистът дори заряза бременната си жена Христина, за да бъде с фолк дивата.

Кюрдът Махмуд Йозджан обаче не спрял със заплахите и твърдял, че певицата не може да бъде с никой друг освен с него, защото двамата имат дете. Благой Георгиев още преди време щял да бъде застрелян, но Младен Михалев-Маджо използвал своето влияние, за да помогне на футболиста. Но в последно време Махмуд пак започнал да заплашва влюбените, което окончателно сложил край на връзката им.

„Така е по-добре и за двама ни“, бяха лаконични Благо и Лияна. От страх някой да не пострада, и двамата поеха по своя път, като футболистът дори правел опити да се върне при бившата си половинка Христина. Той й обещал, че ще бъде примерен съпруг и грижовен баща.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи