Андреа хич не я е еня за Ивана!




Андреа хич не я е еня за Ивана!

Ивана никога не е прикривала омразата си към мадамите, слезли от модните подиуми и заловили се за микрофона, без да знаят, откъде се държи. Такава е иАндреа, която не е никак наясно от коя страна трябва да пее на него. В интернетпространството коментират тези и действия, че блондинката хващала оръдието на труда си от правилната страна само ко гато си го представи като мъжкиатрибут.


Андреа видимо не се трогва от подигравките. Тя е решила да не си дава, каквато и да е било почивка и дори след края на турнето на „Планета“ тя се е обадила на Митко Димитров, по време на неговия отпуск, да си урежда дати за клипове. Амбицията на сексбомбата е тази година да спечели награда за певица на годината и пред познати се зарекла, че няма сила, която да я спре да го направи, разкриха от в.”Галерия”.

Чалга певици коментират, че задачата й фасулска работа, защото притежава достатъчно пари да си купи всякак ва титла, подобно на изпълнителите, на които плаща, за да записва дуети с тях – Шаг, Боб Синклер и Марио Уайнъс.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи