Нежният дует на Преслава и Елена победи мъжкото трио БИК





Нежният дует на Преслава и Елена победи мъжкото трио БИК
Преслава и Елена

Невероятният фолк дует между двете неотразими в чалгата Преслава и Елена направо срази конкуренцията на мъжкото трио Борис Дали, Илиян и Коцето.В битката за първото място победителки излязоха именно те – чалга красавиците с тяхната песен “Пия за тебе”, запратила на второто място “Палатка”-та на мъжете.

Преди време Коцето правеше опити да прикотка Пресито да участва именно в тяхната песен, но сега се видя какви са й били плановете.

Защо й е трябвало да се бута с тях като може и по друг начин да си спечели най-горното стъпало на почетната стълбица от вота на феновете. Тя й блондинката Паришева взеха 34,25 % от гласовете на почитателите, докато другите в проучването събраха едва 26,75 %.

Все пак обявените за любовници, на сегашното турне на “Планета” – Коцето и Преслава също се подредиха в класацията с друга една тяхна песен “Не ми пречи”. И ако трябва да довършим заглавието на песента ще звучи нещо от сорта на: “Не ми пречи да се задоволяваме сексуално”, точно във връзка с подновените им любовни отношения.

Но ако трябва да се върнем на темата, феновете явно предпочитат жените, отколкото мъжете. Не напразно чалга дивите са далеч повече от мъжете и има защо.

Имат си преимущество, което им стои отпред и ги води напред в кариерата.

Не се чудете, става въпрос за силикона, който обаче при Преслава отсъства и може би затова е толкова харесвана, защото нейното си е естествена находка.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи