Екатерина Гатева: В България е лесно да си „известен“!




Екатерина Гатева по бельо


Наскоро получихме скандални снимки на Екатерина Гатева. Хубавицата ни се ядоса малко и помоли те да бъдат свалени, като се съгласи и да даде интервю. Брюнетката стана известна с участието си в „Бягство към победата.“ Тя е категорична, че не е моделка и се дразни, когато я представят като такава. Ето какво още каза Екатерина:
Kакъв е коментара ти за снимките, които нашия сайт получи?

Нямам кой знае какъв коментар по случaя. Просто хора без работа. Поне този, който ви ги прати, да беше казал, че снимките са от рожденият ми ден.

Разкажи ни малко за себе си. Откъде си, какво си учила и с какво се занимаваш с момента? 

Родена съм в град Видин, от доста време съм в София. Завършила съм маркетинг и реклама. Занимавам се с куп неща без моделство, както ме наричат в някой интернет пространства – „моделката“ Кателина.

Наскоро събра овациите с нещо като стриптийз на рожденния ден на Душко Петров. Нормално ли е такива неща да стават обществено достояние? И защо според теб медиите в България обичат скандала и клюките?

Не съм правила стриптийз. Просто се забавлявахме от сърце. За Душко мога да кажа, че с него се познавам от години. Той е мой приятел и винаги си правим купона. Медиите не само в България, а в цял свят търсят скандала и еротични кадри без значение какво и колко ще им коства. Но аз не им се сърдя, няма за какво. Почти всеки човек обича клюките и скандалите.

Преди време участва в „Бягство към победата“. С какви спомени остана от шоуто и помогна ли ти с нещо? Какво мислиш за Слави Трифонов, как се държа с вас?

Бях забравила за това мое участие в шоуто на Слави. Спомените са малки и забравими. За Слави бих казала, че е шоумен и непукист.

Бягство към победата
Имахте в края на участието си някакво спречкване с Иво Сиромахов. За какво точно ставаше въпрос? До колкото помня май беше писал коментари за вас във форума „Шоуто на Слави“?

Чак спречкване, не. Иво е човек с доста знания по всякакви въпроси, все пак е сценарист в „Шоуто на Слави“. А дали е писал или не коментари, нека остане загадка.


Много модерно е напоследък да се спекулира с каталога за манекенки, който се разнасял из ръцете на богаташите. Какво ти е мнението за това? Елитни компаньонки ли са българските модели и манекеки?

Не мога да дам менение, никога не съм била модел, манекенка и прочие. Но ако трябва да коментирам връзките на богатите мъже и моделките – всеки сам си избира с кой, какво и как да прави. Нито ги защитавам, нито обвинявам.

В последно време се измислят какви ли не скандали, pr акции и глупости, чрез които много млади момичета си търсят слава? Защо тази порочна практика се превърна в нещо нормално в България?

Защото явно е много лесно да си „известен“ в България. Достатачно е да се снимаш с някой скандален и готово. И след това почват сами клюките и писанията в пресата и интернет пространството.


Разкажи ни нещо за личния си живот, ако желаеш. Имаш ли си приятел? По какви мъже си падаш?

Какво да кажа освен, че съм щастливо обвързана (сега би трябвало да ме питате дали е богат) хаха. Нормален човек с когото съм щастлива. А по какви мъже си падам, щях да забравя. Падам си по моя мъж(усмихва се).


Получавала ли си неприлични предложения? Разкажи ни за конкретен случай.

Доста, но ако тръгна да разказвам ще стане досадно. На такива предложение не обръщам внимание.

А кое е най-романтичното нещо, което някой е правил за теб?
 
 Само за този месец или по принцип?(усмихва се)

Какво ще пожелаеш на читателите ни?

Пожелавам им да са готини забавни, и положително настроени.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи