Управител на заведение изгони Анелия, защото била дрогирана?





фолк певицата Анелия

Не за първи път името на фолк певицата Анелия е свързвано с алкохола и наркотиците, но този път нещата за Анито излезли извън контрол.
Управител на заведение изгонил певачката от кръчмата му, защото се появила пияна и дрогирана. Случката се разиграла по време на участие във Варна, пишат от „Контра“.

Едва в началото на участието си Анелия се пльоснала на пода, тъй като уж се омотала в кабели от озвучителната уредба. Озвучителят на фолкаджийката веднага се притекъл на помощ и я извел навън, за да подиша чист въздух.


Очевидци разказват, как бившата съпруга на Коко Динев никак не изглеждала добре и заради пиянското си падане, собственикът тактично я отпратил от сцената. Брюнетката се опитала да обясни, че й няма нищо, най-вероятно, за да си вземе хонорара, но шефът категорично й отказал. Все пак й дал половината от договорената сума, за да си няма проблеми с продуцентите от „Пайнер“.

Клюкари дори тръбят по адрес на Анелия, че трябвало спешно да постъпи в наркокомуна. Ние все пак се надяваме, че нещата не са толкова сериозни.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи