Коце Ламята бил в комбина с „Наглите“




Коце Ламята бил в комбина с „Наглите
Коце Ламята, нашумял в по следно време като гадже на фолк-звездата Азис, е бил разследван от полицията като съпричастен към бандата за отвли чания „Наглите“. Това разкриха от „Уикенд“, след като столичен крими налист, участвал в акцията по залавя нето на кървавата банда на Тони Хамстера и Прокопи Културиста.

Според непотвърдена официално информация Коце Ламята дори е бил разпитван от ченгетата за връзките си с тарторите на „Наглите“. Мускулестият здравеняк е отговарял на въпроси като по каква причина е разговарял по няколко пъти дневно с Прокопи Прокопиев – Културиста. Установено е, че допреди тартора на бан дата за отвли­чания да бъде арестуван, той системно е говорел по мобилния си телефон с Коце Ламята Разговорите между двамата са били кратки и обикновено те са се уговаряли да се видят на „нашето място“.

Разследването на МВР обаче е установило, че любовникът на Азис няма отноше ние към отвличания та, извър­шени от Прокопи Културиста, Тони Хамстера, Ивайло Евтимов - Йожи и компания. Коце Ламята е вършил дребни услуги на Проко пи Прокопиев, с когото били близки приятели от години. Неофициално се мълви, че Коце е снабдявал Културиста с дрога.


За интимния приятел на костинбродския славей Азис отдавна се мълви, че е дилър на кокаин. В последните месеци Коце Ламята пласирал дрога на платежоспособни посетители на столичния гей бар „ID“, собственост на сина на хлебарския бос Венци Атанасов, който също е гей.

Мускулестият любов ник на Азис има пребогато престъпно досие. Интересна подробност е, че Коце Ламята е един от първите бандити, осъдени в България за отвличане. В средата на 90-те разбойникът се забъркал в похищение на длъжник на силова групировка. За престъ­плението си Коце Ламята бил осъден на затвор от 15 години. Бандитът прекарал 11 години зад решетките и бил освобо ден предсрочно за добро поведение.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи